Sveča Olimp s pokrovom – rdeča

Ponosno predstavljamo najnovejšo svečo v naši ponudbi – novo modularno svečo Olimp. Ideja o sveči je zorela kar nekaj let, preden se je dokončno realizirala letošnjo pomlad. V podjetju PAX svečarna Stele d.o.o. smo želeli ustvariti svečo, ki bi bila preprosta za uporabo in bi gorela vsaj 7 dni. Ker je pokrov namenjen večkratni uporabi in je vremensko obstojen, ni potrebno vedno kupiti cele sveče s pokrovom, temveč samo spodnji del – svečo Olimp, ki jo, ko je prazna, preprosto zamenjamo.

Na zalogi

Cena z DDV: 12,50 
Varen nakup
Hitra dodstava do 4 delovne dni
Brezplačna dostava nad 80 €
Slovenski proizvod

Preprosta, vendar elegantna sveča je zaradi svojih dimenzij bolj primerna za grobove, ki imajo manjšo površino. Velike nagrobne sveče večjih dimenzij namreč zaradi svoje velikosti lahko rušijo ravnovesje med cvetlično zasaditvijo, spominsko ploščo in plamenom ter lahko kazijo celotno podobo zadnjega počivališča naših najdražjih.

Kljub svoji sloki obliki, sveča Olimp zanesljivo gori 8 dni. Ker je sveča lažja, jo do pokopališča brez težav prinesemo, tudi če je potrebno hoditi dalj časa. S premerom stranice 10 cm jo lahko primemo v eni roki in se izognemo bojazni, da bi nam morda spolzela iz rok.

Sveča OLIMP je nova sveča na tekoči vosek s patentiranim varnim gorilnikom in varnostnim zamaškom, ki prispeva k varnosti otrok. Sveča Olimp ima učinkovit proces gorenja in v celoti dogori. Te 8-dnevne sveče, ki se običajno uporabljajo na prostem kot nagrobne sveče, gorijo s čudovitim, dolgotrajnim plamenom. Sveče gorijo brez dima in vonja. S svojo elegantno obliko primerno ohranjajo spomin na pokojnika.

Teža 0,89 kg
Vrsta sveče Tekoči vosek
Čas gorenja ~ 8 dni
Pakirano 1 kos

NEVARNO

OPOZORILO: Samo požirek olja za svetilke ali celo sesanje stenja svetilke lahko povzroči smrtno nevarno poškodbo pljuč.

OPOZORILO: V primeru zaužitja olja svetilke, NE izzvati bruhanja. Takoj poiščite zdravniško pomoč ali se obrnite na CENTER ZA ZASTRUPITVE ter pokažite ta opozorila.

Svetilke, napolnjene s to tekočino, hraniti zunaj dosega otrok.

Nevarno za dihala