Dostava in plačilo

NAČINI PLAČILA
V spletni trgovini je možno plačilo po predračunu ali plačilo z debetno oz. kreditno kartico – Maestro, Activa Maestro, Mastercard, Visa (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča) .

Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Pri plačilu po predračunu, kupec vrednost nakupa pred dostavo blaga nakaže na naš TRR (po tem, ko na mail prejme predračun s podatki za plačilo). Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, obdelamo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. V primeru, da predračun ni poravnan v roku 3 delovnih dni po potrditvi naročila, je naročilo zavrnjeno.

V primeru plačila z debetno oz. kreditno kartico, bo vaše naročilo takoj obdelano. Ko bo podatke o vaši kartici preveril in odobril sistem Braintree, bo vaš paket oddan v dostavo.

DOSTAVA NAROČILA
Naročila dostavljajo dostavniki podjetja PAX svečarne Stele d.o.o. ali v izjemnih primerih pogodbeniki (Pošta Slovenije, DPD paketna služba). Dostava je možna samo na naslove v Sloveniji.

V primeru naročila, pri katerem je znesek nakupa nižji od 25,00€ kupec krije stroške obdelave naročila in dostave blaga v višini 9,75€. V primeru naročila kupca, pri katerem je znesek nakupa nižji od 50,00€, kupec krije strošek dostave v višini 6,50€ (strošek obdelave je brezplačen). Pri naročilih nad 50,00€ so stroški obdelave naročila in dostave BREZPLAČNI. Vsi omenjeni stroški se bodo izpisali ob zaključku vašega naročila ter bodo zavedeni na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.

Cenik obdelave in dostave naročil

Pri naročilih ≤ 25,00€ Stroški obdelave naročila: 3,75€

Stroški dostave: 6,50€

Pri naročilih ≤ 50,00€

 

Stroški obdelave naročila: brezplačno

Stroški dostave: 6,50€

Pri naročilih ≥ 50,00€

 

Stroški obdelave naročila: brezplačno

Stroški dostave: brezplačno

 

Vsa naročila so odpravljena v roku tri do pet delovnih dni po prejetju naročila (trudimo se, da vsa naročila, prejeta do 12. ure, obdelamo še isti dan). Naročila oddana v sobotah, nedeljah ali dela prostih dnevih, bodo obdelana naslednji delovni dan.

Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. V kolikor se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali nadaljnjo rešitev.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem naročenih izdelkov je možen vsak delovnik (pon. – pet.) od 8:00 do 15:00. Plačilo z gotovino pri osebnem prevzemu izdelkov ni mogoče. Osebni prevzem je možen samo pri predhodnem plačilu izdekov z plačilom s kreditno kartico prek spletne trgovine oz. nakazilom na TRR.